Neem Contact met ons op

Gebruik het formulier hier rechts om contact met ons op te nemen.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

wdk_webimages-25.png

Outfox

Outfox. Het Engelse woord voor "iemand overtreffen door slimheid". En dát is nu precies de gedachte achter het bedrijfsconcept van Outfox.

Outfox maakt de kennis en creativiteit van HBO- en WO studenten toegankelijk voor bedrijven, overheden en non-profit instellingen. Op het online co-creatie platform kunnen studenten betrokken worden bij elke fase van de ontwikkeling van een idee, plan of innovatie. Hierbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van web 2.0 methodieken.

Om dit alles te bewerkstelligen biedt Outfox een aantal producten aan. Middels een online brainstormsessie kan de opdrachtgever een vraagstuk voorleggen aan meer dan 1500 studenten en rekenen op out of the box oplossingen. Dit laatst geldt ook voor een offline brainstormsessie, waarbij de opdrachtgever op een fysieke locatie met studenten kan sparren over haar vraagstuk. Daarnaast biedt Outfox de mogelijkheid om een student in te zetten op een kortdurend consultancyproject, waarbij deze bijvoorbeeld zorg kan dragen voor een ondernemingsplan. Tot slot bestaat de optie om een student in te zetten bij de implementatie van een idee.