+31 615 592 476

Mail ons

Over Outfox - Willem de Klerk

Over Outfox

Willem de Klerk - title

Outfox. Het Engelse woord voor "iemand overtreffen door slimheid". En dát is nu precies de gedachte achter het bedrijfsconcept van Outfox.

Outfox maakt de kennis en creativiteit van HBO- en WO studenten toegankelijk voor bedrijven, overheden en non-profit instellingen. Op het online co-creatie platform www.outfox.nl kunnen studenten betrokken worden bij elke fase van de ontwikkeling van een idee, plan of innovatie. Hierbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van web 2.0 methodieken.

Om dit alles te bewerkstelligen biedt Outfox een aantal producten aan. Middels een online brainstormsessie kan de opdrachtgever een vraagstuk voorleggen aan meer dan 1500 studenten en rekenen op out of the box oplossingen. Dit laatst geldt ook voor een offline brainstormsessie, waarbij de opdrachtgever op een fysieke locatie met studenten kan sparren over haar vraagstuk. Daarnaast biedt Outfox de mogelijkheid om een student in te zetten op een kortdurend consultancyproject, waarbij deze bijvoorbeeld zorg kan dragen voor een ondernemingsplan. Tot slot bestaat de optie om een student in te zetten bij de implementatie van een idee.

Neem contact met ons op

In de spotlight: werkwijze

werkwijze - Willem de Klerk

Opdrachtgever plaatst vraagstuk

Studenten zenden online ideeën in

Ideeën worden gebundeld en beoordeeld

Inzenders van beste ideeën worden beloond

Opdrachtgever wordt eigenaar van alle ideeën

Lees meer