+31 615 592 476

Mail ons

Over WDK Events - Willem de Klerk

Over WDK Events

WDK Events is een jong event- en organisatiebureau. In samenwerking met betrouwbare en creatieve professionals werken we met veel plezier aan evenementen, activiteiten en organisatorische uitdagingen. We staan u graag terzijde met adviezen bij het organiseren van uw evenement of activiteit. Klein- of grootschalige producties, bedrijfsfeesten, openingen, sportevenementen, congressen of productpresentaties?

Wij behoeden u graag voor de valkuilen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Indien gewenst nemen we de volledige organisatie of een gedeelte uithanden en blijft u actief betrokken als opdrachtgever of regisseur van de door u verwachte beleving.

Neem contact met ons op

In de spotlight: Expeditie Noordereiland

Expeditie Noordereiland - Willem de Klerk

Het Noordereiland in Rotterdam heeft een rijke historie, maar zeker ook zware tijden gekend. De laatste jaren is het eiland weer vol in ontwikkeling en een thuisbasis voor creatieve ondernemers, kunstenaars, oude schippers, jonge starters en studenten. 

Expeditie Noordereiland wordt georganiseerd met aandacht voor deze verschillende mensen en ze worden actief betrokken bij de invulling van dit jaarlijks terugkerende evenement. Hiistorie, cultureel erfgoed, kunst, monumenten en architectuur zijn terugkerende programma onderdelen die ierder jaar worden verbonden aan Expeditie Noordereiland.

Lees meer